Clinica Dr. Stănescu

[section link=”no”][one_third][icon_heading image=”http://cssdental.ro/wp-content/uploads/2013/01/bg-doctor.png”]Despre noi[/icon_heading]Clinica Dr. Stănescu a fost fondata in anul 2000.

In cei 18 ani de existenta ne-am specializat continuu pentru a va putea oferi tratamente dentare performante dupa cele mai noi tehnici si standarde internationale.

Echipa acopera un spectru larg de proceduri realizate cu aparatura de ultima ora .

[fancy_link link=”#2″]Citeste mai mult[/fancy_link]

[/one_third][one_third][icon_heading image=”http://cssdental.ro/wp-content/uploads/2013/01/bg-cross.png”]Servicii medicale[/icon_heading]Servicii medicale
Clinica noastra va ofera servicii complete de medicina dentara la cel mai inalt standard european. Pentru orice intrebari sau mai multe amanunte va stam la dispozitie.

[bulletlist]

  • Estetica dentara
  • Endodontie
  • Protetica dentara
  • Parodontologie
  • Stomatologie pentru copii
  • Chirurgie
  • Chirurgie parodontala si implantologie
  • Ortodontie[/bulletlist]

[fancy_link link=”#3″]Citeste mai mult[/fancy_link]

[/one_third][one_third][icon_heading image=”http://cssdental.ro/wp-content/uploads/2013/01/bg-dates.png”]Faceti o programare[/icon_heading]Puteti face o programare alegand una din optiunile urmatoare:[bulletlist]

  • Telefon:0734160300
  • E-Mail: cssdental@gmail.com[/bulletlist]

Sau folositi formularul de contact. Va vom raspunde cat mai curand posibil !
[fancy_link link=”#contact-section”]Citeste mai mult[/fancy_link]

[/one_third][/section]

[section id=”2″ title=”Despre noi” subtitle=”Suntem o echipa de profesionisti dedicati cu pasiune sanatatii tale.”][one_half][fancy_headline]Clinica[/fancy_headline]Clinica Dr. Stănescu a fost fondata in anul 2000. In cei 16 ani de existenta ne-am specializat continuu pentru a va putea oferi tratamente dentare performante dupa cele mai noi tehnici si standarde internationale.

Echipa acopera un spectru larg de proceduri realizate cu aparatura de ultima ora .

Investim permanent in echipamente si tehnologii de ultima generatie si suntem mereu la curent cu ultimele descoperiri in domeniu. In fiecare an alocam un buget consistent achizitiilor de echipamente medicale, prezente si in alte clinici de elita din Uniunea Europeana si SUA.

Contribuim la succesul profesional si personal al pacientilor nostri prin servicii de medicina dentara corespunzatoare celor mai inalte asteptari, cu dedicatie si profesionalism.

[/one_half][one_half][fancy_headline]Valente profesionale[/fancy_headline]Pentru ca medicina este intr-o evolutie continua, echipa noastra participa la cele mai importante cursuri si congrese nationale si internationale. Astfel putem sa oferim pacientilor nostri nu doar experienta noastra profesionala dar si conceptii de ultima ora in medicina dentara. Pentru ca si tehnologia evolueaza, avem ca prioritate achizitionarea de aparatura performanta de ultima ora.

[fancy_link link=”#4″]Citeste mai mult[/fancy_link][/one_half][/section]

[section title=”Impresii” link=”no”][full_width][blockquote author=”- un pacient, CEO Company Name”]Va recomand din tot sufletul aceasta clinica pentru serviciile ireprosabile si caldura personalului medical.[/blockquote][/full_width][/section]

[section id=”3″ title=”Servicii Medicale” subtitle=”Clinica noastra va ofera servicii complete de medicina dentara la cel mai inalt standard european. Pentru orice intrebari sau mai multe amanunte va stam la dispozitie. Nu ezitati sa ne contactati.”][full_width][accordion_group][accordion title=’Estetica dentara’][lightbox_image image=”http://cssdental.ro/wp-content/uploads/2014/01/photo-22.jpg”]Una din principalele preocupari ale societatii actuale este imaginea. Atat ca preocupare personala dar si ca preocupare profesionala. Din acest motiv noi acordam o importanta deosebita acestui aspect redand pacientilor nostri un zambet natural.

[/accordion][accordion title=’Endodontie’][lightbox_image image=”http://cssdental.ro/wp-content/uploads/2014/01/photo-3.jpg”]Pasiunea noastra pentru endodontie impreuna cu aparatura de ultima ora ne ajuta sa va oferim tratamente endodontice la cel mai inalt standard.
Cu ajutorul apex locatorului masuram cu precizie fiecare canal astfel incat tratamentul sa se desfasoare corect pe intreaga lungime a canalului.
Cu micromotorul de endodontie Sybron Endo preparam rapid si cu precizie canalele radiculare. Functia de reciprocitate a acestui aparat extrem de performant face ca acele folosite sa nu se mai rupa in canale, asa cum se intampla cu acele clasice.
Tot din aceasta pasiune pentru endodontie si impreuna cu ansele speciale folosite la aparatul cu ultrasunete reusim sa indepartam acele rupte la pacientii care ne solicita serviciile in acest scop.
Lupele dentare cu lumina ne ajuta sa vedem efectiv in interiorul canalelor si sa verificam corectitudinea tratamentului efectuat sau ne ajuta la indepartarea acelor rupte pe canale.[/accordion][accordion title=’Profilaxie’] [lightbox_image image=”http://cssdental.ro/wp-content/uploads/2014/01/photo-11.jpg”]Educatia dentara si profilaxia(prevenirea) sunt parte importanta din activitatea noastra.
Suntem la curent cu toate conceptele noi de profilaxie dentara si reusim sa intretinem sanatatea orala a pacientilor nostri dispensarizandu-i la 3 luni. Dar nu intotdeauna este suficient ca noi sa stim aceste noutati. Din acest motiv petrecem mult timp cu pacientii nostri ca sa le explicam aceste noi concepte si pentru a le explica cum se efectueaza corect igiena dentara.

[/accordion][accordion title=’Protetica dentara’][lightbox_image image=”http://cssdental.ro/wp-content/uploads/2014/01/photo.png”]Una din variantele de inlocuire a dintilor lipsa este realizarea unor lucrari dentare din diverse materiale realizate cu ajutorul laboratorului de tehnica dentara.
Pentru a mentine standardul de calitate la nivelul exigentelor pacientilor nostri, lucram cu cel mai performant laborator de tehnica dentara din Bucuresti. Lucrarile sunt realizate cu materiale de ultima ora si cu cel mai inalt grad de calitate la nivel international.[/accordion][accordion title=’Parodontologie’][lightbox_image image=”http://cssdental.ro/wp-content/uploads/2014/01/parodonto-1.jpg”]O ramura foarte importanta a medicinei dentare, parodontologia se ocupa de mentinerea starii de sanatate a suportului dentar sau de tratarea bolilor acestui suport ( parodontoza ).
Folosim cele mai noi concepte de tratament parodontal si ne specializam continuu pentru a reda pacientilor nostri sanatatea parodontala.
De multe ori parodontologia merge mana in mana cu estetica dentara si in unele cazuri este necesara realizarea unor interventii chirurgicale care sa asigure atat refacerea tesuturilor osoase ( prin aditie osoasa ) cat si repozitionarea tesuturilor muco-gingivale sau stimularea refacerii acestora.[/accordion][accordion title=’Chirurgie parodontala si implantologie’][lightbox_image image=”http://cssdental.ro/wp-content/uploads/2014/07/image1-e1406411681776.jpg”]Cazurile de chirurgie parodontala si implantologie sunt realizate de Dr Silviu Stanescu, medic specialist parodontolog, Sef de Lucrari la Catedra de Parodontologie a Facultatii de Medicina Dentara, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti.

[/accordion][accordion title=’Stomatologie pentru copii’][lightbox_image image=”http://cssdental.ro/wp-content/uploads/2014/07/image2.jpg”]

Si aici venim cu noi concepte care pana acum nu au existat in tara noastra.Astfel recomandam pacientilor nostri care au devenit parinti, sau sunt pe cale sa devina, sa aduca copilul la primul consult dentar la 6 luni de la aparitia primului dinte sau maxim la varsta de un an.

Copiii sunt recompensati cu diverse mici surprize sau jocuri care sa-i ajute sa asocieze experientele din cadrul clinicii cu o activitate placuta.[/accordion][accordion title=’Chirurgie’][lightbox_image image=”http://cssdental.ro/wp-content/uploads/2014/07/image-e1406411380910.jpg”]Cazurile care necesita interventii chirurgicale complexe beneficiaza de experienta si indemanarea medicului chirurg care se specializeaza continuu participand la cele mai importante congrese si cursuri de chirurgie din Europa. [/accordion][/accordion_group][/full_width]

[/section]

[section id=”4″ title=”Echipa de Medici” subtitle=”Suntem o echipa de medici cu o inalta pregatire profesionala, mentinuta prin participari la cursuri si congrese, la nivel national si international fapt ce ne permite abordarea cazurilor dintr-o perspectiva vasta care combina experienta cu descoperirile moderne.”][team_members][/section]

[section id=”5″ title=”Blog” subtitle=”Bine ati venit pe blogul nostru, unde veti gasi noutati, comentarii si sfaturi despre sanatatea orala.”][blog][/section]

[section id=”6″ title=”Galerie Foto”][portfolio][/section]

Clinica Dr. Stanescu

O echipă de medici stomatologi care lucrează pentru a vă asigura că veți primi cel mai bun tratament.

Our Awards
Social Networks

Visit DentiCare on these social links and connect with us. Make sure to follow our accounts for regular updates.

Copyright 2020 by Clinica Dr. Stanescu. Toate drepturile rezervate.

Copyright 2020 by Clinica Dr. Stanescu. Toate drepturile rezervate.