24 de ani de experiență

Alegerea de top a pacienților

Tehnologie avansată

4.9/5 stele pe

Transformă-ți zâmbetul

Albire dentară profesională în București

La Clinica Dr. Stănescu, ne dedicăm oferirii unui zâmbet strălucitor și sănătos prin metode profesionale de albire dentară. Utilizăm cele mai avansate tehnologii și substanțe sigure pentru a asigura rezultate impresionante și de lungă durată. Indiferent de cauza îngălbenirii dinților, soluțiile noastre de albire sunt personalizate pentru a îndeplini nevoile și așteptările fiecărui pacient. Vizitați-ne pentru a descoperi cum vă putem transforma zâmbetul în mod confortabil și eficient.

Explorează metodele noastre de

Albire dentară

În cadrul Clinicii Dr. Stănescu, veți descoperi metode de albire dentară, fiecare adaptată pentru a oferi cele mai bune rezultate. De la albirea cu gel special, la tratamentele personalizate, echipa noastră de specialiști este aici pentru a vă ghida spre cea mai potrivită opțiune. Aflați mai multe despre cum funcționează fiecare metodă, beneficiile acestora, și cum puteți menține rezultatele strălucitoare pentru mai mult timp.

Navigare rapidă

Ce este albirea dentară?

Albirea dentară este un proces dedicat îmbunătățirii esteticii zâmbetului, prin îndepărtarea petelor și a discromiilor de pe dinți. Acest tratament utilizează agenți de albire activi, precum peroxidul de hidrogen sau peroxidul de carbamidă, care penetrează smalțul dentar, descompunând moleculele care cauzează colorații nedorite. Ideală pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul zâmbetului într-un mod sigur și controlat, albirea dentară poate transforma radical încrederea în sine și percepția socială, oferind un zâmbet mai luminos și mai atractiv într-un timp relativ scurt.

Cauze comune ale îngălbenirii dinților

Îngălbenirea dinților este un fenomen comun, influențat de factori diversi, inclusiv dieta, obiceiurile personale și igiena orală. Consumul regulat de cafea, ceai, vin roșu și utilizarea tutunului sunt printre principalii vinovați ai îngălbenirii dinților. De asemenea, anumite medicamente și îmbătrânirea naturală contribuie la schimbarea culorii dinților. O igienă orală deficitară poate accelera acest proces, permițând formarea tartrului și a plăcii bacteriene. Înțelegerea acestor cauze este esențială pentru prevenirea îngălbenirii și alegerea celei mai potrivite metode de albire.

Metode de albire dentară oferite

Clinica Dr. Stănescu pune la dispoziție multiple metode de albire dentară, concepute să răspundă nevoilor diverse ale pacienților. De la tratamentele rapide și eficiente în cabinet, la soluțiile personalizate pentru utilizare acasă, fiecare opțiune este selectată cu grijă pentru a asigura maximul de siguranță și eficacitate. Echipa noastră de specialiști evaluează starea de sănătate orală a fiecărui pacient în parte, recomandând tratamentul de albire cel mai adecvat, pentru a atinge rezultatele dorite.

Toate procedurile de albire dentară profesională sunt realizate cu ajutorul magnificatiei, folosind lupe sau microscop pentru a asigura precizia maximă a aplicării gelului de albire și a monitoriza eficiența procesului.

Care este procesul de albire dentară?

Procesul de albire dentară la Clinica Dr. Stănescu începe cu o evaluare detaliată a sănătății dentare a fiecărui pacient. Aceasta include o discuție despre așteptările pacientului, examinarea stării actuale a dinților și stabilirea celei mai eficiente metode de tratament. În funcție de metoda aleasă, procesul poate varia de la aplicarea unui gel de albire, până la utilizarea de gutiere personalizate împreună cu un gel de albire pentru tratamentul acasă. În toate cazurile, scopul este de a oferi un zâmbet mai luminos, într-un mod confortabil și sigur pentru pacient.

Albirea dentară în cabinet vs. acasă

Albirea dentară în cabinet versus acasă reprezintă o decizie importantă pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul zâmbetului. Efectuarea albirii dentare în cadrul unei clinici specializate, precum Clinica Dr. Stănescu, oferă avantajul utilizării tehnologiilor avansate și a gelurilor de albire de înaltă calitate, sub supravegherea directă a medicilor dentiști. Acest aspect garantează nu doar efecte vizibile într-un timp scurt, dar și minimizarea riscurilor de sensibilitate post-procedurală. Pe de altă parte, albirea acasă oferă flexibilitate și conveniență, însă poate să nu atingă aceleași niveluri de eficiență și siguranță. Deși opțiunile de acasă pot părea atractive pentru cei cu program încărcat, rezultatele pot varia și necesită un angajament pe termen lung pentru a vedea îmbunătățiri. Astfel, pentru rezultate rapide, uniforme și sigure, albirea în cabinet rămâne varianta preferată pentru mulți pacienți.

Îngrijirea post-albire

După procedura de albire dentară, este crucial să se adopte măsuri de îngrijire corespunzătoare pentru a menține rezultatele pe termen lung. Aceasta include evitarea alimentelor și băuturilor cu potențial mare de colorare, precum și menținerea unei rutine riguroase de igienă orală. Utilizarea regulată a pastei de dinți și, împreună cu vizitele periodice la dentist pentru controale și curățări profesionale, pot ajuta la prelungirea strălucirii și a albului dinților obținut prin procedura de albire.

Costuri și pachete de albire

La Clinica Dr. Stănescu, ne angajăm să oferim acces la servicii de albire dentară profesională de înaltă calitate, la prețuri competitive. Procedura de albire profesională în cabinetul nostru are un cost începând de la 1200 Lei. Acest pachet include o consultație detaliată, tratament personalizat bazat pe nevoile și obiectivele specifice ale fiecărui pacient, precum și îndrumări pentru îngrijirea post-procedură, asigurând astfel cele mai bune și durabile rezultate. Alegeți Clinica Dr. Stănescu pentru un zâmbet strălucitor și sănătos, beneficiind de raportul optim calitate-preț.

Programează-ți consultația

Pentru a explora opțiunile de albire dentară disponibile și pentru a începe călătoria către zâmbetul pe care ți-l dorești, te invităm să programezi o consultație la Clinica Dr. Stănescu. În timpul acestei întâlniri, vei avea ocazia să discuți despre obiectivele tale estetice cu unul dintre medicii noștri specialiști, care îți va evalua starea de sănătate orală și îți va propune un plan de tratament personalizat.

Evaluare de 4.9 din 5 pe

Clinica Dr. Stănescu - Contact

Stabiliți o programare

Suntem aici pentru a pentru a vă programa consultația și răspunde oricăror întrebări. Completați formularul, sau pentru asistență rapidă sunați-ne la 0728 407 585.

Vezi articolele noastre

Ultimele bloguri

De ce apar pete albe sau galbene pe dinții copiilor la doctorulzilei.ro

De ce se demineralizeaza dintii? Cu Dr. Silviu Stanescu la Observator, Antena 1

Ce probleme stomatologice pot să apară în sarcină? La Observator Antena 1

Dr Silviu Stănescu despre tratamentele stomatologice recomandate femeilor insarcinate la Neatza cu Razvan si Dani

Vezi toate blogurile