fbpx
 

Amprenta corecta sau incorecta

ianuarie 11, 2022by Stănescu Silviu0
https://clinicadrstanescu.ro/wp-content/uploads/2022/01/Amprenta-digitala.29.jpeg

Una din cauzele eșecului coroanelor dentare este amprenta incorecta.

Unde este greșeala? Poate fi tehnica medicului, calitatea lingurilor de amprenta, calitatea materialului de amprenta, nerespectarea timpului de priza sau a cantităților de materiale combinate etc

Toate aceste surse de erori pot fi îndepărtate prin obținerea unei amprente digitale cu ajutorul unei camere video ce scanează 3D arcadele dentare.

La ce ajuta o amprentă dentara corecta ? Simplu, creează un duplicat identic al dintelui pe care tehnicianul va putea sa construiască, coroana perfect ca si când ar lucra direct pe dinte in gura pacientului.

Un alt mare avantaj al acestui tip de amprentare 3D este eliminarea celei mai mari frici a pacienților: “cum sa fac sa nu vomit la amprenta?” sau “cum sa stau ca sa nu vărs la amprenta ?” pentru ca aceste senzații dispar in totalitate deoarece in gura mai intra doar o camera mica video, in locul lingurilor de amprenta clasice umplute cu diverse materiale.

De asemenea acest aparat si aceasta tehnica scurtează cel puțin la jumătate timpul de așteptare a coroanei dentare eliminându-se transportul amprentei prin curier si câțiva timpi de laborator.

 

 

Clinica noastră a ales sa intre in era digitala si sa achiziționeze cel mai nou si mai performant aparat de amprenta digitala 3D care oferă o amprentare de calitate, fără erori si rapida.

Va așteptăm in Clinica Dr Stănescu din apropierea Bulevardului Decebal Sector 3 pentru a beneficia de astfel de servicii de calitate si confortabile atât pentru adulți cat si pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright 2020 by Clinica Dr. Stanescu. Toate drepturile rezervate.

Copyright 2020 by Clinica Dr. Stanescu. Toate drepturile rezervate.