Cu tine
În ultimii 20 de ani

Am crescut împreuna de la un cabinet la o clinică moderna si vrem sa te răsplătim, oferindu-ți cea mai modernă aparatura si cei mai recunoscuți doctori specialiști in domeniu stomatologic.

Clinica Dr. Stănescu a fost fondata in anul 2000. In cei 20 de ani de existenta ne-am specializat continuu pentru a va putea oferi tratamente dentare performante după cele mai noi tehnici si standarde internaționale.

Echipa acoperă un spectru larg de proceduri realizate cu aparatura de ultima ora.

Investim permanent in echipamente si tehnologii de ultima generație si suntem mereu la curent cu ultimele descoperiri in domeniu.

In fiecare an alocam un buget consistent achizițiilor de echipamente medicale, prezente si in alte clinici de elita din Uniunea Europeana si SUA.

Clienti multumiti
Operatii cu succes
Recomandari
Implanturi cu succes

Clinica ideala de stomatologie pentru a indeplinii orice ideal in materie dentara. Tehnologie la nivel inalt si medici profesionisti ce reusesc mereu sa-si multumeasca pacientii. Va iubesc!

https://clinicadrstanescu.ro/wp-content/uploads/2020/09/andreeaSemnaturaBuna-1.png

Garantam zâmbetul perfect

Obiectivul nostru este îndeplinit cu succes si in fiecare primim mulțumirile clienților noștri. Contribuim la succesul profesional si personal al pacienților noștri prin servicii de medicina dentara corespunzătoare celor mai înalte așteptări, cu dedicație si profesionalism.

Clinica Dr. Stănescu
Înființare si evoluție

Pentru ca medicina este într-o evoluție continua, echipa noastră participa la cele mai importante cursuri si congrese naționale si internaționale. Astfel putem sa oferim pacienților noștri nu doar experienta noastră profesionala dar si concepții de ultima ora in medicina dentara.

2000 – 2020

2000

Clinica Dr. Stanescu infintare

Aici trebuie sa scrii ceva despre începuturi… eventual prima sigla etc si sa ne gândim si poze, ziceai tu ca ai ceva poze mai vechi, ca da bine poze mai reale de atunci gen… 

2001

Colaborarea cu Dr. Fischer Dental Lab

Am început colaborarea cu cel mai performant laborator dentar Dr. Fischer Dental Lab cu care colaboram si azi.

2002

Cadru didactic Universitatea Titu Maiorescu

Dr. Silviu Stănescu a devenit Cadru didactic Universitar la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității Titu Maiorescu.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2012 – 2020

2012

Un nou medic stomatolog dr. Anca Stănescu

Am mărit echipa cu un nou medic stomatolog dr. Anca Stănescu devenind al doilea medic principal din cabinet.

2014

Atestat cu studii complementare in Pedodonție

Dr Anca Stănescu este atestat cu studii complementare in Pedodonție oferind acum si copiilor un medic specializat dedicat.

2020

Clinica Dr. Stanescu

Am deschis una dintre cele mai moderne Clinici stomatologice din București.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]
Clinica Dr. Stanescu

O echipă de medici stomatologi care lucrează pentru a vă asigura că veți primi cel mai bun tratament.

Our Awards
Social Networks

Visit DentiCare on these social links and connect with us. Make sure to follow our accounts for regular updates.

Copyright 2020 by Clinica Dr. Stanescu. Toate drepturile rezervate.

Copyright 2020 by Clinica Dr. Stanescu. Toate drepturile rezervate.