24 de ani de experiență

Alegerea de top a pacienților

Tehnologie avansată

4.9/5 stele pe

Un dentist pentru orice nevoie

Întâlnește echipa noastră de experți în stomatologie

Echipa clinicii noastre oferă o gamă completă de servicii dentare personalizate. Fie că aveți nevoie de un aparat dentar pentru aliniere perfectă, fațete dentare pentru estetică, sau un implant dentar pentru a compensa lipsa dinților, noi utilizăm tehnologie de ultimă oră, inclusiv radiografie dentară, pentru a asigura tratamente precise.

Gestionăm eficient cazuri complexe, inclusiv extracția măselei de minte și parodontoza, oferim proteze dentare personalizate și coroane dentare durabile. Asigurăm sănătatea orală optimă pentru fiecare membru al familiei, oferind de asemenea stomatologie pentru copii.

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați paginile de servicii, prețuri sau să ne contactați.

Dr. Silviu Stănescu

Cu o carieră dedicată în parodontologie și ortodonție, Dr. Stănescu este recunoscut pentru abordarea sa avansată în tratamentele dentare.

Medic specialist – parodontologie, ortodonție, ortopedie dento-faciala, doctor în științe medicale, lector universitar & șef de lucrări al Catedrei de Parodontologie din cadrul Facultății de Medicină Dentară “Titu Maiorescu”

Dr. Anca Stănescu

Dr. Anca Stănescu combină abilitățile în stomatologie generală cu o pasiune deosebită pentru pedodonție, oferind o îngrijire completă.

Medic – stomatologie generală cu studii complementare în pedodonție.

Dr. Marius Mariș

Expert în ortodonție, Dr. Mariș este apreciat pentru abordarea sa inovatoare și atenția la detalii în tratamentele ortodontice.

Medic specialist – ortodonție și ortopedie dento-facială, doctor în științe medicale, Membru al European Orthodontics Society, Conferențiar Universitar al Catedrei de Ortodonție din cadrul Facultății de Medicină Dentară “Titu Maiorescu”

Dr. Bogdan Mirodot

Specialist în chirurgie maxilo-facială, Dr. Mirodot este un expert în restaurări protetice complexe, având un rol crucial în tratamentele implantare.

Medic specialist – chirurgie maxilo-facială, master în Restaurări protetice cu sprijin implantar

Dr. Anca Kovacs

Cu o experiență îndelungată în restaurări dentare, Dr. Kovacs aduce inovație și precizie în fiecare procedură.

Medic dentist cu experiență, specializat în restaurări directe și indirecte

Dr. Denisa Bălan

Cu o atenție sporită pe experiența pacienților, Dr. Denisa Bălan reprezintă noua generație gata să inoveze domeniul de stomatologie restaurativă și cosmetică.

Medic dentist cu experiență, specializat în profilaxie, odontoterapie și protetică

Evaluare de 4.9 din 5 pe

Clinica Dr. Stănescu - Contact

Stabiliți o programare

Suntem aici pentru a pentru a vă programa consultația și răspunde oricăror întrebări. Completați formularul, sau pentru asistență rapidă sunați-ne la 0728 407 585.

Vezi articolele noastre

Ultimele bloguri

Transformări Remarcabile: De la Estetică la Reabilitare Totală

De ce sunt importante consultațiile dentare regulate pentru copii?

De ce este importantă o consultație dentară regulată?

De ce apar pete albe sau galbene pe dinții copiilor la doctorulzilei.ro

Vezi toate blogurile