24 de ani de experiență

Alegerea de top a pacienților

Tehnologie avansată

4.9/5 stele pe

Profilul doctorului

Dr. Anca Maria Stănescu

Medic dentist generalist cu studii complementare în pedodonție, Dr. Anca Maria Stănescu, absolventă a Facultății de Medicină Dentară „Titu Maiorescu” s-a dedicat îngrijirii dentare a adulților și copiilor.

Cu o experiență de 12 ani în domeniu, excelează în pedodonție, endodonție, odontoterapie și protetică, aducând zâmbete încrezătoare pacienților săi prin abordări empatice și tehnologie avansată.

Introducere

La clinica noastră dentară, punem accent pe îngrijirea completă a sănătății orale a pacienților. Considerăm că fiecare vizită la dentist nu trebuie să fie doar despre tratarea problemelor actuale, ci și despre prevenirea viitoarelor complicații. Echipa noastră este formată din specialiști dedicați, iar în acest articol, ne concentrăm pe Dr. Anca Maria Stănescu, un medic dentist cu o abordare empatică și dedicată îngrijirii dentare pentru adulți și copii.

Cum ați descrie angajamentul clinicii față de pacienți și calitățile unice oferite?

“Angajamentul clinicii noastre față de îngrijirea dentară se bazează pe protocoale clare de tratament, aplicabile pentru toate afecțiunile dentare, atât la copii cât și la adulți. Scopul nostru principal este prevenirea problemelor, tratarea afecțiunilor existente și salvarea dinților pacienților noștri, pe care îi prețuim.” Această abordare sistematică și atentă asigură că fiecare pacient primește cel mai înalt nivel de îngrijire și atenție, reflectând dedicarea noastră continuă pentru sănătatea orală optimă.

Mai multe detalii despre Dr. Anca Stănescu

Dr. Anca Maria Stănescu se distinge în lumea stomatologiei nu doar prin expertiza sa medicală, ci și prin abordarea caldă și empatică față de fiecare pacient. Cu un parcurs educațional impresionant, început la Facultatea de Medicină Dentară Titu Maiorescu între anii 2006 și 2012, și continuat cu studii complementare în pedodonție, Dr. Stănescu a dedicat ultimii 12 ani îngrijirii dentare a pacienților, devenind o figură respectată în comunitatea medicală.

 

Clinica, la care Dr. Stănescu contribuie semnificativ, își bazează angajamentul față de îngrijirea dentară pe protocoale clare de tratament, abordând sănătatea orală a pacienților ca un întreg. Acest angajament este susținut de experiența îndelungată a medicilor și de utilizarea tehnologiei de ultimă oră, elemente ce au fost fundamentale în crearea zâmbetelor frumoase pentru pacienți de peste două decenii.

 

Specializându-se într-o gamă largă de servicii, de la pedodonție la endodonție și de la odontoterapie la protetică, Dr. Stănescu și-a dezvoltat o afinitate specială pentru lucrul cu copiii. Experiența sa personală ca mamă a doi copii mici îi permite să creeze o conexiune autentică cu pacienții tineri, făcând fiecare vizită o experiență pozitivă și lipsită de teamă.

Prin dedicarea sa pentru medicina dentară, Dr. Anca Maria Stănescu a devenit nu doar un medic dentist apreciat, ci și un pilon al îngrijirii empatice și personalizate în comunitatea sa. Aducând zâmbete încrezătoare pe fețele pacienților săi și cultivând o relație bazată pe respect și înțelegere, Dr. Stănescu redefinește experiența stomatologică, demonstrând că la baza oricărui tratament de succes stă, înainte de toate, o conexiune umană autentică.

Cum ați descrie abordarea dumneavoastră față de îngrijirea pacientului?

Abordarea mea față de îngrijirea pacientului este profund influențată de pasiunea și dragul pentru meseria pe care o practic. Mă consider norocoasă să am o profesie atât de frumoasă și vin la muncă cu plăcere, având ca scop principal să ofer oamenilor bucuria de a zâmbi cu încredere. Fiind o persoană empatică, este esențial pentru mine să mă asigur că pacienții mei se simt liniștiți și încrezători de la prima vizită. Am o regulă personală: „Mă comport și tratez pacienții mei fix așa cum mi-aș dori să îmi fie tratați copiii, părinții sau bunicii mei de către alți medici”. Cred cu tărie că, deși medici suntem mulți, medici cu suflet am rămas puțini.”

La ce servicii specifice vă specializați în cadrul clinicii?

Ce povești de succes aveți din cadrul acestei clinici?

“Recenziile pacienților mei povestesc despre succesul tratamentelor oferite în clinica noastră. Fiecare recenzie este o mărturie a dedicării mele pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă și pentru a reda zâmbete încrezătoare.”

Ce doriți să le spuneți potențialilor pacienți ai clinicii?

„Doresc să le comunic că, indiferent de alegerile efectuate, fie că aleg clinica noastră sau nu, să caute un profesionist cu o bună reputație, calificări solide și experiență în furnizarea serviciilor dentare. Este important să vă simțiți confortabil și în siguranță în prezența medicului stomatolog și să aveți încredere că veți primi îngrijire de calitate pentru sănătatea dvs. orală.”

Evaluare de 4.9 din 5 pe

Clinica Dr. Stănescu - Contact

Stabiliți o programare

Suntem aici pentru a pentru a vă programa consultația și răspunde oricăror întrebări. Completați formularul, sau pentru asistență rapidă sunați-ne la 0728 407 585.

Vezi articolele noastre

Ultimele bloguri

De ce apar pete albe sau galbene pe dinții copiilor la doctorulzilei.ro

De ce se demineralizeaza dintii? Cu Dr. Silviu Stanescu la Observator, Antena 1

Ce probleme stomatologice pot să apară în sarcină? La Observator Antena 1

Dr Silviu Stănescu despre tratamentele stomatologice recomandate femeilor insarcinate la Neatza cu Razvan si Dani

Vezi toate blogurile