24 de ani de experiență

Alegerea de top a pacienților

Tehnologie avansată

4.9/5 stele pe

Profilul doctorului

Dr. Denisa Bălan

Dr. Denisa Bălan, medic stomatolog, absolventă a Universității “Titu Maiorescu”, îmbină competențele avansate în odontoterapie și protetică cu o abordare inovativă a educației pacienților. Cu un parcurs impresionant marcat de participări multiple în programul Erasmus+, Dr. Bălan aduce la Clinica Dr. Stanescu un suflu nou, punând accent pe aplicarea celor mai moderne tehnici și materiale în stomatologia restaurativă și cosmetică.

Cu o pregătire intensivă și diversificată, ea vine în ajutorul pacienților cu soluții personalizate și eficiente, concentrându-se pe crearea unei experiențe confortabile și plăcute pentru fiecare pacient.

Introducere

La Clinica Dr. Stanescu, dedicăm fiecare efort pentru a asigura nu doar sănătatea orală, ci și confortul și fericirea pacienților noștri. Înțelegem că vizita la dentist trebuie să fie mai mult decât tratamentul imediat al problemelor dentare; este, de asemenea, despre prevenirea problemelor pe termen lung și îmbunătățirea continuă a sănătății orale. Echipa noastră, formată din specialiști pasionați și bine pregătiți, îi include și pe cei mai noi membri ai profesiei, cum ar fi Dr. Denisa Bălan, a cărei proaspătă perspectivă și abordare inovatoare aduc o valoare adăugată serviciilor noastre. În acest articol, ne concentrăm pe contribuția și abordarea unică a Dr. Denisa Bălan în cadrul clinicii noastre.

Cum ați descrie angajamentul clinicii față de pacienți și calitățile unice oferite?

“La Clinica Dr. Stanescu, ne dedicăm nu doar sănătății orale, ci și confortului și fericirii celor care ne trec pragul. Reușim să transformăm fiecare vizită într-o experiență, unde pacienții sunt primiți ca parte a familiei noastre. Fiecare zâmbet tratat cu o dedicație profundă și o pasiune sinceră într-un mediu prietenos devine o poveste de succes. Echipa noastră se angajează să creeze un mediu prietenos și familiar, unde pacienții se simt înțeleși și apreciați. De asemenea, investim în tehnologii avansate și în continua formare profesională pentru a oferi cele mai bune tratamente și rezultate pentru fiecare pacient în parte.”

Mai multe detalii despre Dr. Denisa Bălan

Dr. Denisa Bălan este o prezență proaspătă și inovatoare în lumea stomatologiei, care a început cariera sa medicală cu un angajament puternic față de excelența în îngrijirea dentară. Absolventă a Facultății de Medicină Dentară de la Universitatea “Titu Maiorescu” în anul 2023, Dr. Bălan a demonstrat o pasiune continuă pentru învățare și perfecționare profesională încă din timpul studiilor.

Un aspect remarcabil al educației sale a fost participarea în programul Erasmus+, unde a avut oportunitatea de a studia în mai multe țări europene. Aceste experiențe internaționale nu doar că i-au extins orizonturile culturale, dar i-au și permis să acumuleze o vastă experiență clinică, interacționând cu diferiți profesioniști și pacienți din diverse medii. Acest parcurs i-a modelat abordarea în stomatologie, încurajându-o să adopte și să implementeze cele mai noi și eficiente tehnici în practica sa.

Dr. Bălan s-a specializat rapid în odontoterapie și protetică. Este cunoscută pentru abordarea sa empatică și detaliată, punând un accent deosebit pe nevoile și confortul pacienților. Ea transformă fiecare tratament într-o experiență pozitivă, educând pacienții despre importanța sănătății orale și încurajându-i să participe activ la planurile de tratament.

Dr. Bălan a participat și la diverse proiecte de voluntariat, oferind servicii stomatologice gratuite persoanelor defavorizate. Aceste inițiative nu doar că au subliniat dedicarea sa pentru accesul la îngrijire dentară de calitate, dar au și consolidat convingerea ei că îngrijirea dentară adecvată poate avea un impact profund asupra calității vieții unui individ.

Filozofia sa profesională este de a vedea pacientul dincolo de durerea sau problema imediată, încercând să educe și să motiveze fiecare persoană să adopte o rutină de îngrijire orală care să prevină problemele pe termen lung. Este recunoscută pentru abilitatea de a simplifica informațiile complexe despre tratamentele dentare, făcându-le accesibile și ușor de înțeles pentru toți pacienții.

Prin dedicarea sa pentru îngrijirea personalizată și prin angajamentul de a menține un standard înalt în toate aspectele practicii sale, Dr. Denisa Bălan aduce un aport valoros la Clinica Dr. Stanescu. Eforturile sale continue de a învăța și de a se perfecționa sunt fundamentale în asigurarea unei îngrijiri de calitate superioară pentru pacienții clinicii, construind zâmbete sănătoase și durabile.

Cum ați descrie abordarea dumneavoastră față de îngrijirea pacientului?

“Abordarea mea față de îngrijirea pacientului este una calmă și atentă, axată pe nevoile și confortul său. În fiecare interacțiune, îmi dedic timpul și atenția pentru a asculta cu empatie și a înțelege complet preocupările și dorințele fiecărui pacient. Prin comunicare clară și deschisă, îi implic pe pacienți în procesul de luare a deciziilor și le ofer informații detaliate despre tratamentul recomandat. În timpul procedurilor, încurajez pacienții să își exprime orice neliniști sau întrebări, iar eu rămân mereu prezentă și atentă pentru a le asigura o experiență confortabilă și pozitivă în cabinetul stomatologic.”

La ce servicii specifice vă specializați în cadrul clinicii?

Ce povești de succes aveți din cadrul acestei clinici?

“Fiecare pacient a părăsit cabinetul cu un zâmbet și o senzație de mulțumire. Atmosfera pe care am creat-o este una familiară, relaxată și degajată, unde pacienții se simt în largul lor și aproape ca și cum ar fi în vizită la un prieten. Am observat că această abordare face ca experiența la dentist să fie mult mai plăcută pentru ei.”

Ce doriți să le spuneți potențialilor pacienți ai clinicii?

“Să nu vă fie frică. La clinica noastră, frica de dentist nu există. Atmosfera este una prietenoasă și relaxată, iar noi suntem aici pentru a vă asculta și a vă îngriji cu atenție și empatie. Fiecare întrebare și neliniște sunt înțelese și abordate cu seriozitate și răbdare. Indiferent de afecțiunea sau preocuparea dumneavoastră, suntem pregătiți să vă oferim un răspuns și un tratament adecvat. La clinica noastră, sunteți întotdeauna bineveniți, iar confortul și sănătatea dumneavoastră sunt prioritatea noastră.”

Evaluare de 4.9 din 5 pe

Clinica Dr. Stănescu - Contact

Stabiliți o programare

Suntem aici pentru a pentru a vă programa consultația și răspunde oricăror întrebări. Completați formularul, sau pentru asistență rapidă sunați-ne la 0728 407 585.

Vezi articolele noastre

Ultimele bloguri

De ce apar pete albe sau galbene pe dinții copiilor la doctorulzilei.ro

De ce se demineralizeaza dintii? Cu Dr. Silviu Stanescu la Observator, Antena 1

Ce probleme stomatologice pot să apară în sarcină? La Observator Antena 1

Dr Silviu Stănescu despre tratamentele stomatologice recomandate femeilor insarcinate la Neatza cu Razvan si Dani

Vezi toate blogurile