24 de ani de experiență

Alegerea de top a pacienților

Tehnologie avansată

4.9/5 stele pe

Profilul doctorului

Lector Universitar Dr. Silviu Stănescu

Medic specialist parodontologie, Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Doctor in științe medicale, Lector universitar al Catedrei de Parodontologie din cadrul Facultății de Medicină Dentară “Titu Maiorescu”, București

Cu o experiență de peste 24 de ani vine în ajutorul pacienților cu soluții moderne și actuale în implantologie, parodontologie și refaceri complexe.

Introducere

La clinica noastră dentară, punem accent pe îngrijirea completă a sănătății orale a pacienților. Considerăm că fiecare vizită la dentist nu trebuie să fie doar despre tratarea problemelor actuale, ci și despre prevenirea viitoarelor complicații. Echipa noastră este formată din specialiști dedicați, iar în acest articol, ne concentrăm pe unul dintre cei mai experimentați medici ai noștri, Lector Universitar Dr. Silviu Stănescu.

Cum ați descrie angajamentul clinicii față de pacienți și calitățile unice oferite?

“Angajamentul clinicii noastre față de pacienți este de a trata sănătatea dentară a pacienților ca un întreg, nu ca afecțiuni separate. Reunim toate specialitățile posibile în stomatologie într-un singur sediu, evitând astfel necesitatea ca pacientul să fie plimbat între mai multe locații.”

Mai multe detalii despre Dr. Silviu Stănescu

Lectorul Universitar Dr. Silviu Stănescu este un exemplu al excelenței în stomatologie, cu o carieră ce se întinde pe mai bine de două decenii. Educația sa în domeniu a început la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității Titu Maiorescu, pe care a absolvit-o în anul 2000. Un an mai târziu a deschis primul său cabinet stomatologic, marcând începutul unei cariere distinse nu doar în practica dentară, ci și în domeniul academic. A devenit cadru didactic, ocupând inițial funcția de Preparator Universitar, urmat de obținerea titlului de Doctor în Științe Medicale și avansând în gradul didactic până la poziția de Asistent Universitar.

Ambiția și pasiunea sa pentru medicina dentară l-au condus să se specializeze și mai mult, devenind pe rând Medic Specialist în Ortodonție și apoi în Parodontologie. Progresul său nu s-a oprit aici, reușind să devină Lector Universitar, o recunoaștere a contribuției sale semnificative atât în practica medicală, cât și în cea academică.Cu o experiență de 24 de ani în stomatologie, a dezvoltat o expertiză bogată în numeroase ramuri ale acestui domeniu. 

Recunoașterile în cariera sa sunt numeroase, dar una dintre cele mai notabile este diploma de recunoaștere a meritelor primite din partea Universității Titu Maiorescu, pentru participarea activă la dezvoltarea învățământului superior. Această distincție subliniază nu doar expertiza sa profesională, ci și dedicarea față de formarea viitoarelor generații de medici dentiști.

Este pasionat de reconstrucții complexe ale aparatului dentomaxilar, implicând aspecte de implantologie, protetică, endodonție și chirurgie parodontală, cu o atenție deosebită pentru patologia molarilor de minte. Majoritatea procedurilor sale sunt realizate la cele mai înalte standarde, cu ajutorul microscopului dentar, o mărturie a angajamentului său pentru precizie și excelență.

Prin munca sa, Dr. Silviu Stănescu contribuie semnificativ la activitatea clinicii în calitate de medic coordonator. Analizează cazurile cu o perspicacitate profundă, elaborează planuri de tratament meticuloase și se implică decisiv în rezolvarea cazurilor complexe. Cunoașterea sa vastă asupra abilităților profesionale ale fiecărui medic din echipă îi permite să desemneze cel mai potrivit specialist pentru fiecare plan de tratament, asigurând astfel cele mai bune rezultate pentru pacienți.

Contribuția lui Dr. Stănescu la domeniul stomatologiei este incontestabilă, combinând cu măiestrie cunoștințele academice cu cele practice pentru a oferi îngrijire de cea mai înaltă calitate pacienților săi. Este un exemplu de dedicare și pasiune în medicina dentară, inspirând atât colegii, cât și pacienții cu care interacționează.

Cum ați descrie abordarea dumneavoastră față de îngrijirea pacientului?

“Aș descrie-o ca o abordare complexă, axată în primul rând pe comunicarea cu pacientul, înțelegerea nevoilor lui și găsirea soluțiilor optime, ținând seama și de sensibilitățile, fricile și preocupările fiecărui pacient.”

La ce servicii specifice vă specializați în cadrul clinicii?

Ce povești de succes aveți din cadrul acestei clinici?

“Toate poveștile sunt de succes, reușind în 24 de ani să nu am niciun caz de pacient nemulțumit sau pacient cu care să ajung la vreun conflict, cât de mic. O mică dovadă se află chiar pe Google Maps, unde cotația clinicii dată de pacienții noștri este de 5* “

Ce doriți să le spuneți potențialilor pacienți ai clinicii?

“Ați găsit clinica pe care ați căutat-o mereu! Clinica în care veți fi ascultați și înțeleși și care vă readuce zâmbetul pe fețele dumneavoastră! Clinica în care nivelul profesional al medicilor și aparatura sunt la cele mai înalte standarde mondiale.”

Evaluare de 4.9 din 5 pe

Clinica Dr. Stănescu - Contact

Stabiliți o programare

Suntem aici pentru a pentru a vă programa consultația și răspunde oricăror întrebări. Completați formularul, sau pentru asistență rapidă sunați-ne la 0728 407 585.

Vezi articolele noastre

Ultimele bloguri

De ce apar pete albe sau galbene pe dinții copiilor la doctorulzilei.ro

De ce se demineralizeaza dintii? Cu Dr. Silviu Stanescu la Observator, Antena 1

Ce probleme stomatologice pot să apară în sarcină? La Observator Antena 1

Dr Silviu Stănescu despre tratamentele stomatologice recomandate femeilor insarcinate la Neatza cu Razvan si Dani

Vezi toate blogurile