24 de ani de experiență

Alegerea de top a pacienților

Tehnologie avansată

4.9/5 stele pe

Transformări Remarcabile: De la Estetică la Reabilitare Totală

Navigare rapidă

Urmărește interviul integral pe canalul nostru de Youtube

Clinica Dr. Stănescu, sub îndrumarea expertului Dr. Silviu Stănescu, oferă tratamente personalizate pentru fiecare pacient, având ca scop nu doar îmbunătățirea aspectului zâmbetului, ci și soluționarea problemelor dentare complexe. În cadrul unui recent interviu la postul de televiziune A7, Dr. Stănescu a discutat despre două cazuri remarcabile care ilustrează atât beneficiile fațetelor dentare, cât și reabilitările dentare complete realizate la clinica noastră.

Estetică și Încredere

Primul caz prezentat de Dr. Stănescu a fost al unei tinere care a ales fațetele dentare strict din motive estetice. Dorind să-și îmbunătățească aspectul zâmbetului pentru a câștiga încredere în sine și a se simți mai bine în propria piele, pacienta a beneficiat de o evaluare detaliată și o consultare amănunțită. Dr. Stănescu a planificat și a executat procedura de aplicare a fațetelor dentare, rezultatele fiind spectaculoase. Tânăra a observat o creștere semnificativă a stimei de sine imediat după intervenție, zâmbetul său radiant devenind un adevărat atu în interacțiunile zilnice. Încrederea câștigată a avut un impact pozitiv asupra tuturor aspectelor vieții sale, demonstrând că estetica dentară poate transforma nu doar zâmbetul, ci și calitatea vieții pacientului.

Reabilitare Totală și Sănătate

Al doilea caz discutat a implicat un pacient cu probleme complexe, inclusiv ocluzie incorectă, dinți lipsă și gingii și oase nesănătoase. Pacientul se confrunta cu dureri și disconfort constant, afectându-i calitatea vieții. Dr. Stănescu a abordat cazul cu o strategie multidisciplinară, implicând o echipă formată din chirurg, parodontolog și protetician. Aceștia au înlocuit lucrările protetice vechi și inestetice, au tratat problemele parodontale și au schimbat forma și poziția dinților pentru a îmbunătăți toți parametrii funcționali și estetici. Rezultatele au fost impresionante: pacientul nu doar că și-a redobândit un zâmbet atrăgător, dar a dobândit și o îmbunătățire semnificativă a sănătății dentare generale. De la un zâmbet timid și ascuns, pacientul a ajuns să aibă un zâmbet cald și sigur, participând cu bucurie la evenimente sociale și fără stresul legat de zâmbet. Această transformare a avut un impact major asupra stimei de sine și a calității vieții pacientului, demonstrând eficacitatea reabilitării dentare complete.

Concluzie

Tratamentele oferite de Clinica Dr. Stănescu, fie că vorbim despre fațete dentare pentru îmbunătățirea esteticii sau despre reabilitări totale pentru rezolvarea problemelor complexe, au un impact puternic asupra vieții pacienților. Indiferent de tipul intervenției, rezultatul final contribuie semnificativ la creșterea încrederii în sine și la o mai bună calitate a vieții. Pentru mai multe detalii despre aceste cazuri și alte tratamente oferite de Dr. Silviu Stănescu și echipa sa, vizionați interviul complet pe YouTube aici.

Recomandarea noastră

Mai multe articole despre acest subiect

Dr Silviu Stanescu, LIVE, despre tratamentele stomatologice care se pot face femeilor insarcinate la A7Tv

Ce este și cum poate fi tratată boala parodontală? la “Hello Sanatate TV”

Coroana dentara cu PROBLEME SAU NU

Evaluare de 4.9 din 5 pe

Clinica Dr. Stănescu - Contact

Stabiliți o programare

Suntem aici pentru a pentru a vă programa consultația și răspunde oricăror întrebări. Completați formularul, sau pentru asistență rapidă sunați-ne la 0728 407 585.

Vezi articolele noastre

Ultimele bloguri

Transformări Remarcabile: De la Estetică la Reabilitare Totală

De ce sunt importante consultațiile dentare regulate pentru copii?

De ce este importantă o consultație dentară regulată?

De ce apar pete albe sau galbene pe dinții copiilor la doctorulzilei.ro

Vezi toate blogurile