24 de ani de experiență

Alegerea de top a pacienților

Tehnologie avansată

4.9/5 stele pe

24 de ani de inovație și excelență

Istoria Clinicii Dr. Stănescu

Fondată în anul 2000, Clinica Dr. Stănescu a parcurs un drum impresionant de dezvoltare, transformându-se dintr-un modest cabinet într-o clinică stomatologică de elită în București, recunoscută pentru dedicarea sa către inovație și calitate.

Echipa noastră de specialiști s-a extins semnificativ, integrând experți din toate domeniile stomatologice, inclusiv în chirurgie maxilo-facială, implanturi dentare avansate, și reconstrucții complexe cu fațete dentare, toate sprijinite de tehnologie de ultimă oră.

Împreună, am reușit să oferim zâmbete sănătoase și frumoase pentru pacienții noștri, marcând fiecare an cu progrese semnificative în îngrijirea dentară.

De mai bine de două decenii, ne-am angajat să oferim tratamente dentare avansate, adaptându-ne constant la cele mai noi tehnici și standarde internaționale în implanturi dentare, ortodonție, estetică dentară, și tratamente pentru parodontoză.

Inovație și tehnologie avansată

Angajamentul nostru pentru excelență

La Clinica Dr. Stănescu, inovația și tehnologia de ultimă generație redefinesc standardul de îngrijire dentară. Echipamentul nostru include radiografie de înaltă definiție și tomografie computerizată (CT) pentru imagistică detaliată. Aceste tehnologii ne ajută să oferim diagnosticări precise. De asemenea, lucrăm cu optică avansată, cum ar fi lupe și microscoape, care ne permit realizarea tratamentelor dentare cu o precizie chirurgicală remarcabilă.

Investițiile noastre continue în echipamente moderne subliniază angajamentul nostru față de excelență și dorința de a fi mereu în avangarda domeniului stomatologic. Prin adoptarea acestor tehnologii avansate, asigurăm soluții dentare personalizate și de înaltă calitate, stabilind noi standarde în îngrijirea dentară pentru pacienții noștri.

Clinica Dr. Stănescu

O echipă dedicată

Întâlniți echipa noastră de medici stomatologi. Suntem pregătiți să tratăm eficient și corect orice probleme dentare, cu aparatură de ultima oră. Vă așteptăm pentru a vă asigura îngrijirea dentară de care aveți nevoie într-un mediu prietenos și profesional.

Vezi întreaga echipă

O călătorie prin timp

Evoluția clinicii: 2000 - Prezent

Într-un domeniu unde progresul tehnologic nu se oprește niciodată, echipa Clinicii Dr. Stănescu rămâne în avangarda inovației prin participarea activă la cursuri și congrese de prestigiu, atât naționale cât și internaționale. Ne angajăm să aducem în practica noastră zilnică nu doar vasta noastră experiență profesională, ci și cele mai recente descoperiri și metode din stomatologie, asigurând astfel îngrijirea de top pentru pacienții noștri.

2023
Colaborare
Pixel Dental Lab

Pixel Dental este un laborator de tehnică dentară cu soluții complet digitale, specializați în fațetele dentare și în reabilitările orale complete.Pentru realizarea unor lucrări protetice dentare estetice și funcționale, strânsa colaborare între tehnician și medicul stomatolog este esențială. 

2023
Nou medic
Dr. Anca Kovacs

Am inclus în echipa noastră o prezență remarcabilă, Dr. Anca Kovacs, un medic dentist cu experiență, specializat în restaurări directe și indirecte. Cu o pasiune palpabilă pentru profesia sa, Dr. Kovacs împărtășește cunoștințele sale prin susținerea de cursuri în cadrul congreselor de stomatologie în calitate de lector.

2022
Colaborare
Evolution Esthetic Lab

Pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune soluții protetice, colaborăm cu laboratorul de tehnică dentară Evolution Esthetic Lab. Cu o experiență de peste 20 de ani, Evolution Esthetic Lab utilizează materiale de calitate superioară (IVOCLAR și Bredent) și aparatură de ultimă generație, asigurând reabilitări orale estetice și funcționale.

2020
Locație nouă
Clinică și locație nouă

Am deschis una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din București, pe strada Învingătorilor 25 din Sectorul 3.

2021
Nou medic
Dr. Bogdan Mirodot

Am adăugat în echipa noastră un expert de încredere, Dr. Bogdan Mirodot, medic specialist în chirurgie maxilo-facială, cu un master în restaurări protetice cu suport implantar. Cu o vastă experiență în domeniu, Dr. Mirodot este recunoscut drept unul dintre cei mai buni specialiști din București.

2021
Nou medic
Dr. Marius Mariș

Am extins echipa cu o nouă adiție remarcabilă, Dr. Marius Mariș, un specialist de seamă în ortodonție și ortopedie dento-facială, doctor în științe medicale și membru al Societății Europene de Ortodonție, care activează ca conferențiar universitar la Catedra de Ortodonție din cadrul Facultății de Medicină Dentară "Titu Maiorescu" din București.

2014
Atestat
Studii complementare în Pedodonție

Dr. Anca Stănescu este atestată cu studii complementare în Pedodonție, oferind acum copiilor un medic specializat dedicat.

2012
Nou medic principal
Dr. Anca Stănescu

Am mărit echipa cu un nou medic stomatolog, dr. Anca Stănescu, devenind al doilea medic principal din cabinet.

2002
Cadru didactic
Universitatea Titu Maiorescu

Dr. Silviu Stănescu a devenit Cadru didactic Universitar la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității Titu Maiorescu.

2001
Colaborare
Dr. Fischer Dental Lab

În anul 2001 am început colaborarea cu unul dintre cele mai performante laboratore dentare, cu care colaborăm și astăzi.

2000
Înființare
Clinica Dr. Stănescu

În anul 2000 am pornit de la zero începând activitatea într-un apartament cu o dotare de top pentru acei ani când astfel de cabinete erau extrem de rare. Asta ne-a ajutat să oferim pacienților tratamente corecte, ajutați de aparatura modernă pentru acele vremuri.

Evaluare de 4.9 din 5 pe

Clinica Dr. Stănescu - Contact

Stabiliți o programare

Suntem aici pentru a pentru a vă programa consultația și răspunde oricăror întrebări. Completați formularul, sau pentru asistență rapidă sunați-ne la 0728 407 585.

Vezi articolele noastre

Ultimele bloguri

De ce apar pete albe sau galbene pe dinții copiilor la doctorulzilei.ro

De ce se demineralizeaza dintii? Cu Dr. Silviu Stanescu la Observator, Antena 1

Ce probleme stomatologice pot să apară în sarcină? La Observator Antena 1

Dr Silviu Stănescu despre tratamentele stomatologice recomandate femeilor insarcinate la Neatza cu Razvan si Dani

Vezi toate blogurile