24 de ani de experiență

Alegerea de top a pacienților

Tehnologie avansată

4.9/5 stele pe

De ce Clinica Dr. Stănescu este

Alegerea potrivită pentru tine

Alegerea unei clinici dentare este pasul cel mai important către sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. La Clinica Dr. Stănescu, ne dedicăm oferirii celei mai bune îngrijiri, evidențiindu-ne prin satisfacția pacienților noștri și tehnologia avansată. Clinica noastră dispune de radiografie dentară,  tomografie computerizată (CT) și scanare intra-orală pentru pacienții noștri. Totodată, toate intervențiile noastre dentare sunt realizate cu ajutorul lupelor și microscopului, garantând o precizie maximă. Echipa noastră dedicată excelenței în domeniul dentar vă asigură că sunteți în cele mai bune mâini. 

De asemenea, oferim opțiuni flexibile de plată în rate prin Banca Transilvania (BT), facilitând accesul la serviciile noastre premium pentru toți pacienții.

Servicii adiționale

Tomografie Computerizată (CT)

Adiție osoasă

Începeți călătoria către zâmbetul ideal

Descoperiți diferența pe care o face echipa noastră dedicată îngrijirii dentare și tehnologia avansată.

Excelența în îngrijirea dentară

De ce să alegeți Clinica Dr. Stănescu

Situată strategic la limita dintre Sectorul 2 și Sectorul 3, aproape de Bulevardul Decebal, Clinica Dr. Stănescu oferă accesibilitate și conveniență pentru toți pacienții. Ne mândrim cu recunoașterea internațională obținută prin participarea activă la conferințe de prestigiu, naționale și internaționale, din domeniul stomatologic. Aceasta reflectă angajamentul nostru constant pentru excelență și inovație în serviciile stomatologice.

Echipa noastră, compusă din medici stomatologi de top, dedicată fiecărei specializări, este coloana vertebrală a serviciilor noastre. Având în vedere că fiecare medic este ales cu grijă pentru a asigura cel mai înalt nivel de îngrijire, pacienții noștri beneficiază de competențe profesionale remarcabile și de o abordare empatică și personalizată.

Dedicarea noastră către calitate se manifestă prin oferirea de servicii premium, utilizând materiale și tehnologii de ultimă oră. Clinica noastră modernă este dotată cu aparatură profesională specifică fiecărei afecțiuni,conform celor mai înalte standarde. Aceasta ne permite să oferim tratamente personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Alegând Clinica Dr. Stănescu, alegeți un partener de încredere în sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră, unde calitatea serviciilor, profesionalismul echipei și tehnologia avansată se îmbină pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile.

Evaluare de 4.9 din 5 pe

Clinica Dr. Stănescu - Contact

Stabiliți o programare

Suntem aici pentru a pentru a vă programa consultația și răspunde oricăror întrebări. Completați formularul, sau pentru asistență rapidă sunați-ne la 0728 407 585.

Vezi articolele noastre

Ultimele bloguri

Transformări Remarcabile: De la Estetică la Reabilitare Totală

De ce sunt importante consultațiile dentare regulate pentru copii?

De ce este importantă o consultație dentară regulată?

De ce apar pete albe sau galbene pe dinții copiilor la doctorulzilei.ro

Vezi toate blogurile