24 de ani de experiență

Alegerea de top a pacienților

Tehnologie avansată

4.9/5 stele pe

Flexibilitate financiară

Opțiuni de plată în rate

La Clinica Dr. Stănescu, înțelegem că sănătatea dentară este esențială, iar costurile nu ar trebui să te împiedice să primești îngrijirea de care ai nevoie. De aceea, în parteneriate cu Banca Transilvania și tbi bank, oferim posibilitatea de plata în rate pentru serviciile dentare, permițându-ți să îți gestionezi mai ușor finanțele. Alege să beneficiezi de tratamente dentare de înaltă calitate, fără a face compromisuri asupra sănătății tale orale, și să îți distribui costurile într-un mod confortabil pentru bugetul tău.

Servicii adiționale

Tomografie Computerizată (CT)

Adiție osoasă

Explorarea opțiunilor de

Plată în rate

Pe această pagină, vei descoperi cum Clinica Dr. Stănescu îți facilitează accesul la servicii dentare prin opțiuni flexibile de plata în rate, exclusiv prin Banca Transilvania. Vom acoperi totul, de la condițiile de eligibilitate și procesul de aplicare, până la avantajele pe care le ai alegând acest mod de plată. Înțelegem importanța sănătății tale orale și dorim să îți oferim soluții care să te ajute să te bucuri de un zâmbet sănătos, fără griji financiare. Află cum poți beneficia de această opțiune și care sunt pașii de urmat pentru a aplica.

Navigare rapidă

Ce înseamnă plata în rate și cum funcționează?

Plata în rate este o soluție financiară oferită de Clinica Dr. Stănescu, în parteneriat cu Banca Transilvania și TBI Bank, care îți permite să împarți costul tratamentelor dentare în mai multe plăți periodice, făcându-le mai ușor de gestionat. Acest plan de plată este ideal pentru cei care doresc acces la servicii stomatologice de calitate, fără presiunea financiară imediată. Procesul este simplu și direct: după consult și stabilirea planului de tratament, vei beneficia automat de opțiunea de plată în rate, cu posibilitatea de rambursare anticipată, dacă aceasta se aliniază nevoilor tale financiare. Clinica îți va furniza toate detaliile necesare pentru a înțelege procesul și pentru a te asigura că îți poți planifica eficient finanțele.

Condiții de eligibilitate pentru plata în rate

Pentru a fi eligibil pentru opțiunea de plată în rate, singura condiție este să deții un card de credit emis de Banca Transilvania. Această facilitate este posibilă datorită parteneriatului exclusiv între Clinica Dr. Stănescu și Banca Transilvania. Nu este nevoie să îți faci griji cu privire la procesul de verificare a creditului sau la evaluarea veniturilor; simpla posesie a unui card de credit BT Star Forte îți deschide calea către tratamentele dentare de care ai nevoie, distribuite în 3 rate confortabile. Te vom ghida prin câțiva pași simpli pentru a beneficia de această opțiune, asigurându-te că întregul proces este ușor de urmat.

De asemenea, îți prezentăm și opțiunea de a esalona costurile tratamentului tău stomatologic prin TBI Bank, care oferă condiții flexibile și adaptate nevoilor tale:

  • Condiții de creditare accesibile pentru salariați cu o vechime de minim 3 luni la locul actual de muncă și pensionari până în 75 de ani.
  • Produse financiare cu dobândă fixă de 12% sau 18%, cu posibilitatea de rambursare anticipată oricând.
  • Perioada de creditare variabilă între 6 și 60 de luni, cu finanțare de la 300 RON până la 60.000 RON.
  • Beneficiezi de campanii active precum 6 rate fără dobândă și o dobândă promoțională de 9.9% pentru pensionari.

Aceste opțiuni de finanțare îți oferă flexibilitatea necesară pentru a accesa tratamente dentare de înaltă calitate, gestionând eficient aspectele financiare, astfel încât să te poți concentra pe obținerea unui zâmbet sănătos fără griji suplimentare.

Avantajele plății în rate

Optând pentru plata în rate, beneficiezi de flexibilitatea de a primi tratamentul dentar necesar imediat, fără a fi nevoit să aștepți până când poți plăti integral. Acest lucru este deosebit de util în cazurile de urgență stomatologică sau când ai nevoie de tratamente complexe, care sunt adesea costisitoare. Plata în rate îți permite să îți menții sănătatea orală fără a compromite alte aspecte ale vieții tale financiare. De asemenea, accesul la tratamente de înaltă calitate devine mai ușor, contribuind la îmbunătățirea calității vieții și la creșterea încrederii în sine.

Întrebări frecvente despre plata în rate

Multe întrebări frecvente pe care le primim se referă la numărul de rate disponibile și condițiile de plată. Clinica Dr. Stănescu, în colaborare cu Banca Transilvania și TBI Bank, oferă soluții flexibile pentru finanțarea tratamentelor stomatologice. Prin Banca Transilvania, ai posibilitatea de a împărți costul tratamentelor în 3 rate fără dobândă. TBI Bank oferă condiții variate de creditare, cu perioade de finanțare de la 6 la 60 de luni și posibilitatea de rambursare anticipată, inclusiv opțiuni de 6 rate fără dobândă și dobândă promotională de 9.9% pentru pensionari.

Toate serviciile stomatologice oferite de clinica noastră sunt eligibile, de la proceduri de bază, cum ar fi detartrajul, până la tratamente complexe, precum implanturile dentare. Pentru orice nelămuriri specifice, echipa noastră este gata să ofere asistență și să clarifice toate aspectele legate de procesul de plată în rate.

Programează o consultație la clinica noastră

Dacă ești interesat de opțiunea de plată în rate sau dacă ai întrebări suplimentare despre serviciile noastre dentare, te încurajăm să programezi o consultație la Clinica Dr. Stănescu. Consultația inițială este pasul esențial pentru a evalua nevoile tale stomatologice și pentru a discuta cele mai bune opțiuni de tratament și de plată pentru situația ta. Echipa noastră dedicată de profesioniști este aici pentru a te ajuta să accesezi îngrijirea dentară de care ai nevoie, oferindu-ți suportul necesar pentru a naviga cu ușurință procesul de plată în rate. Contactează-ne astăzi pentru a face primul pas către un zâmbet sănătos și frumos!

Evaluare de 4.9 din 5 pe

Clinica Dr. Stănescu - Contact

Stabiliți o programare

Suntem aici pentru a pentru a vă programa consultația și răspunde oricăror întrebări. Completați formularul, sau pentru asistență rapidă sunați-ne la 0728 407 585.

Vezi articolele noastre

Ultimele bloguri

De ce apar pete albe sau galbene pe dinții copiilor la doctorulzilei.ro

De ce se demineralizeaza dintii? Cu Dr. Silviu Stanescu la Observator, Antena 1

Ce probleme stomatologice pot să apară în sarcină? La Observator Antena 1

Dr Silviu Stănescu despre tratamentele stomatologice recomandate femeilor insarcinate la Neatza cu Razvan si Dani

Vezi toate blogurile