fbpx
 

Prevenirea cariilor dentare la copii

martie 25, 2021by Dr. Anca Stanescu0
https://clinicadrstanescu.ro/wp-content/uploads/2021/01/shutterstock_663132562-1280x853.jpg

Pentru a asigura o creștere si o dezvoltare armonioasa a dinților de lapte, copiilor le este indicat un consult într-o clinica stomatologica pentru copii unde sunt verificați de un medic pedodont, medic cu studii complementare in pedodontie.

Medicului pedodont are experienta si cunoștințele necesare pentru a trata copii, in funcție de etapa, de dezvoltarea fizica, emoțională si sociala in care se afla acesta.

Rolul lui este de a avea grija de dinții de lapte ai micuțului tău, de a informa si a recomanda părintelui diverse tehnici si metode de prevenire a  cariilor pe dinții de lapte.

Deși cariile sunt destul de frecvente la copii, ele sunt ușor de prevenit cu obiceiuri de igiena orala potrivita si întâlniri regulate cu medical pedodont.

 

O alta metoda de prevenire a cariilor dentare la copii sunt sigilările dentare ce constituie o metoda sigura, eficienta si nedureroasa la copii.

Clinica Dr Stănescu, situata in sectorul 3, dispune de o echipa de medici specialiști pe dinții de lapte, iar prima lor preocupare este ca vizitele copiilor  la dentist sa fie fără durere creând astfel o experienta plăcută pentru copii care vor reveni ulterior cu placere si fără frica.

[wpseo_opening_hours show_days=”monday,tuesday,wednesday,thursday,friday”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright 2020 by Clinica Dr. Stanescu. Toate drepturile rezervate.

Copyright 2020 by Clinica Dr. Stanescu. Toate drepturile rezervate.