24 de ani de experiență

Alegerea de top a pacienților

Tehnologie avansată

4.9/5 stele pe

Sangerare la coroana dentara

Navigare rapidă

Ce se întâmpla când gingia din dreptul unei coroane (punți dentare) iți sângerează?

 

In primul rand haideți sa va arat, așa cum o fac si cu studenții mei fiind cadru universitar la facultatea de medicina dentara, cum ar trebui sa arate o coroana adaptata corect pe bont(dinte).

Cele mai dese situații si greșeli le întâlnesc acolo unde coroana întâlnește pragul dintelui pentru ca de cele mai multe ori ea este prea mare sau prea scurta.

Acel spațiu sau acel prag care se creează, duce la colonizarea bacteriilor care îmbolnăvesc țesuturile (gingia capătă o culoare de la rosu la violaceu\vinețiu) si care generează sângerare si rezorbtie osoasa.

 

Cu siguranță v-ați gândit ca o pasta de dinți ca in reclamele de la televizor o sa vă salveze ! Ei bine nu ! Fără înlăturarea cauzei boala nu se vindeca in ciuda reclamelor de la televizor care va îndeamnă sa credeți altceva. Cauza care produce boala sunt microbii iar aceștia sunt într-un  număr foarte mare acolo datorita ansamblului greșit realizat de dinte cu coroana.

 

Greșeala poate să apară si de la o șlefuire incorecta, de la o amprenta luata greșit sau cu un material de slaba calitate sau o greșeala de laborator.

SOLUTIA ESTE UNA SINGURA: înlocuirea coroanei (sau a punții) greșit realizate cu o coroana (punte dentara) corect conceputa din start, folosind o tehnică de șlefuire corecta, luând o amprenta fidela si colaborând cu un laborator performant care livrează coroanele corect executate.

Recomandarea noastră

Mai multe articole despre acest subiect

Ce este și cum poate fi tratată boala parodontală? la “Hello Sanatate TV”

Coroana dentara cu PROBLEME SAU NU

Transformări Remarcabile: De la Estetică la Reabilitare Totală

Evaluare de 4.9 din 5 pe

Clinica Dr. Stănescu - Contact

Stabiliți o programare

Suntem aici pentru a pentru a vă programa consultația și răspunde oricăror întrebări. Completați formularul, sau pentru asistență rapidă sunați-ne la 0728 407 585.

Vezi articolele noastre

Ultimele bloguri

Transformări Remarcabile: De la Estetică la Reabilitare Totală

De ce sunt importante consultațiile dentare regulate pentru copii?

De ce este importantă o consultație dentară regulată?

De ce apar pete albe sau galbene pe dinții copiilor la doctorulzilei.ro

Vezi toate blogurile