24 de ani de experiență

Alegerea de top a pacienților

Tehnologie avansată

4.9/5 stele pe

Clinica Dr. Stănescu

Listă prețuri servicii stomatologice

La Clinica Dr. Stănescu, punem accent pe accesibilitate și transparență, asigurându-vă că puteți planifica în mod eficient necesarul financiar pentru tratamente dentare. Fie că este vorba de un implant dentar, tratament pentru parodontoză, servicii de stomatologie pentru copii sau estetică dentară, vă oferim detalii clare despre costuri.

Oferim plata în rate prin Banca Transilvania și tbi bank, pentru a vă ușura accesul la serviciile dorite.

Detaliile tarifelor pentru diversele proceduri sunt disponibile mai jos.

Întrebări Frecvente

Tot ce trebuie să știți

Răspundem la întrebările dumneavoastră pentru a clarifica orice nelămurire legată de serviciile noastre stomatologice. Aici veți găsi informații utile despre proceduri, planificare financiară și cum să vă pregătiți pentru vizita la clinica noastră.

Dacă întrebarea dumneavoastră nu are un răspuns aici, vă invităm să ne contactați sau să programați o consultație.

Cât costă o consultație?

Prețul unei consultații începe de la 200 de Lei, variind în funcție de complexitatea necesităților dumneavoastră. Pentru mai multe detalii, dați click aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

Costul radiografiilor începe de la 130 de Lei pentru o radiografie panoramică (OPG), iar prețurile încep de la 350 de Lei pentru o tomografie computerizată (CT). Pentru mai multe detalii, dați click aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

Prețurile pentru detartraj cu ultrasunete sau Airflow încep de la 200 de Lei. Pentru mai multe detalii, dați click aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

Albirea dentară profesională la Clinica Dr. Stănescu costă 1200 de Lei. Aceasta asigură rezultate strălucitoare și de durată. Pentru mai multe detalii, dați click aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

Costul unui aparat dentar fix metalic pe arcadă este de 3000 de Lei. Oferim și alte tipuri de aparate, inclusiv variante estetice Damon Clear, cu prețuri începând de la 4000 de Lei. Detalii suplimentare găsiți aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

O obturație cu compozit mică costă 280 de Lei, iar pentru obturații mai complexe sub microscop, prețul începe de la 300 de Lei. Explorează toate opțiunile aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

Extracția unui dinte monoradicular are un preț de 300 de Lei. Pentru situații mai complexe, cum ar fi extracția molarului de minte, costul variază. Aflați mai multe aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

O coroană dentară zirconiu STANDARD costă 400 Euro. Pentru opțiuni premium și exclusive, prețurile variază. Mai multe informații sunt disponibile aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

Implanturile dentare încep de la 500 Euro pentru MIS, oferind soluții durabile pentru înlocuirea dinților lipsă. Detalii complete aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

Adiția de os are un preț de pornire de 800 Euro / dinte, esențială în pregătirea pentru implanturi. Explorați mai multe aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

Protezele dentare scheletate încep de la 800 Euro, oferind o soluție funcțională și estetică. Vezi toate opțiunile aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

Fațetele dentare din compozit încep de la 500 Lei per fațetă, oferind o soluție rapidă și eficientă pentru un zâmbet strălucitor. Mai multe informații găsiți aici. Pentru a stabili o programare, contactați-ne via acest formular, telefon sau Whatsapp.

Consultație

O consultație la Clinica Dr. Stănescu este esențială pentru un zâmbet sănătos, oferind o evaluare detaliată a sănătății orale. Aceasta permite identificarea celor mai eficiente soluții personalizate de tratament, fie că e vorba de o consultație generală sau specializată în chirurgie. Fiecare pacient primește recomandări precise, cu un plan de tratament adaptat, garantând transparență și încredere în îngrijirea dentară propusă.

Consultație + plan de tratament

200 Lei

Consultație medic specialist + plan de tratament

250 Lei

Consultație chirurgie (plan de tratament + tomografie computerizată)

800 Lei

Consultație cu plan de tratament + radiografie panoramică

380 Lei

Odontoterapie

La Clinica Dr. Stănescu, odontoterapia este realizată exclusiv sub magnificare, folosind lupe și microscoape pentru o precizie înaltă. Această abordare ne permite să efectuăm obturații compozite cu o acuratețe excepțională, garantând rezultate de lungă durată. Fie că este vorba de tratamente minore sau mai complexe, utilizarea tehnologiei de magnificare asigură o viziune detaliată și îmbunătățește semnificativ calitatea intervențiilor noastre dentare.

Anestezie

50 Lei

Obturație compozit mică (lupe)

280 Lei

Obturație compozit medie (lupe)

300 Lei

Obturație compozit mare (lupe)

350 Lei

Obturație compozit colet (lupe)

300 Lei

Obturație compozit front (lupe)

400 Lei

Obturație compozit mică (microscop)

300 Lei

Obturație compozit medie (microscop)

400 Lei

Obturație compozit mare (microscop)

500 Lei

Obturație compozit colet (microscop)

350 Lei

Obturație compozit front (microscop)

500 Lei

Estetică

Clinica Dr. Stănescu excelează în estetică dentară, oferind fațete din compozit și ceramică de ultimă generație, albire profesională și chiar tatuaje dentare unice. Utilizăm amprenta digitală pentru precizie și rezultate personalizate. Fiecare tratament este adaptat pentru a reflecta frumusețea naturală și individualitatea zâmbetului fiecărui pacient.

Fațetă dentară compozit (cabinet)

de la 500 Lei

Fațetă dentară STANDARD zirconiu / emax (laborator)

400 / 500 Euro

Fațetă dentară PREMIUM zirconiu / emax (laborator)

500 / 600 Euro

Fațetă dentară EXCLUSIVE zirconiu / emax (laborator)

700 / 800 Euro

Albire profesională

1200 Lei

Aplicare tatuaj dentar

400 Lei

Amprentă digitală

200 Lei

Profilaxie

Profilaxia reprezintă cheia menținerii unei sănătăți orale optime. Oferim proceduri avansate precum AirFlow, detartraj cu ultrasunete și fluorizare, toate destinate să prevină afecțiunile dentare. Pentru pacienții cu implanturi, asigurăm igienizări complete, inclusiv deșurubare și sigilare, garantând longevitatea și integritatea lucrărilor. Alegeți să investiți în prevenție pentru un zâmbet sănătos la Clinica Dr. Stănescu.

AirFlow pungă parodontală

100 Lei

AirFlow

230 Lei

AirFlow complex

250 Lei

AirFlow cu Mectron Combi Touch

300 Lei

Airflow - 2 arcade (la microscop)

400 Lei

Detartraj cu ultrasunete

200 Lei

Detartraj - 2 arcade (la microscop)

400 Lei

Periaj + fluorizare

100 Lei

Igienizare implant cu deșurubare, dezinfectare și sigilare

400 Lei

Endodonție

Endodonția la Clinica Dr. Stănescu utilizează tehnici avansate sub magnificare cu lupe și microscop pentru a asigura tratamente precise și eficiente. Fie că este vorba de tratamente endodontice inițiale sau retratamente pe canale radiculare, abordarea noastră minuțioasă vizează sănătatea pe termen lung a dintelui afectat. Tehnologia modernă, cum ar fi ultrasunetele pentru dezobturare și ablația pivotului, ne permite să abordăm chiar și cazurile complexe, garantând cele mai bune rezultate pentru pacienții noștri.

Drenaj endodontic / incizie abces

150 Lei

Tratament endodontic (CaOH/ antibiotic și antiseptic)

150 Lei

Deblocare canale calcificate cu ultrasunete

200 Lei

Ablație pivot

200 Lei

Dezobturare canale radiculare ultrasunete

250 Lei

Obturația definitivă 1 canal (Lupe)

250 Lei

Obturația definitivă 2 canale (Lupe)

300 Lei

Obturația definitivă 3 canale (Lupe)

350 Lei

Obturația definitivă 4 canale (Lupe)

400 Lei

Tratament endodontic monoradicular (extirpare) Lupe

300 Lei

Tratament endodontic pluriradiculari 2 canale (extirpare) Lupe

350 Lei

Tratament endodontic pluriradiculari 3 canale (extirpare) Lupe

400 Lei

Tratament endodontic pluriradiculari 4 canale (extirpare) Lupe

450 Lei

Retratament endodontic monoradicular Lupe

350 Lei

Retratament endodontic pluriradiculari 2 canale Lupe

380 Lei

Retratament endodontic pluriradiculari 3 canale Lupe

450 Lei

Retratament endodontic pluriradiculari 4 canale Lupe

500 Lei

Tratament endodontic monoradicular (extirpare) Microscop

500 Lei

Tratament endodontic pluriradicular (extirpare) Microscop

800 Lei

Retratament endodontic monoradicular Microscop

750 Lei

Retratament endodontic pluriradicular Microscop

1000 Lei

Îndepărtarea acelor rupte pe canal/ședință (microscop)

500 Lei

Pedodonție

Pedodonția la Clinica Dr. Stănescu este dedicată sănătății orale a celor mici, oferind tratamente specializate pentru dinții temporari și permanenți. De la sigilări dentare la extracții și obturații coronare, fiecare procedură este efectuată cu grijă, asigurând confortul și siguranța copiilor. Amprenta digitală adaugă precizie în realizarea planurilor de tratament personalizate, accentuând angajamentul nostru pentru îngrijire dentară pediatrică de înaltă calitate.

Sigilare dentară dinte temporar

200 Lei

Sigilare dentară dinte permanent

250 Lei

Extracție dinte temporar fără mobilitate

300 Lei

Extracție dinte temporar cu mobilitate

200 Lei

Obturație coronară dinte temporar

200 Lei

Obturație coronară dinte permanent

300 Lei

Devitalizare dinte temporar

280 Lei

Devitalizare dinte permanent

350 Lei

Amprentă digitală

200 Lei

Chirurgie

Clinica Dr. Stănescu excelează în chirurgia orală, oferind o gamă completă de servicii, de la extracții simple și complexe la gingivoplastie și adiție osoasă. Fiecare procedură este realizată cu maximă precizie, folosind tehnici avansate și materiale de ultimă generație, precum membranele colagen Geistlich Bio-Gide, pentru a asigura cele mai bune rezultate și o recuperare rapidă.

Extracție monoradicular

300 Lei

Extracție pluriradicular

350 Lei

Extracție prin alveolotomie

450 Lei

Extracție molar de minte

400 Lei

Extracție molar de minte semi-inclus

500 Lei

Extracție molar de minte inclus

600 Lei

Extracție de canin/premolar inclus

600 Lei

Collaplug

200 Lei

Gingivoplastie/dinte

200 Lei

Adiție os/dinte

800 Euro

Membrană pericard

800 Lei

Aplicare membrană PRF

1000 Lei

Extracție cu deschidere de sinus și închidere cu PRF

800 Euro

Implantologie

Sectorul de implantologie de la Clinica Dr. Stănescu redefinește standardele de excelență, oferind soluții avansate de refacere a zâmbetului. De la implanturi dentare MIS la Zimmer Trabecular, pacienții beneficiază de opțiuni diversificate și personalizate. Bonturile de cicatrizare și protetice asigură integrarea perfectă a implantului, garantând funcționalitate și estetică de durată.

Implant dentar MIS

500 Euro

Implant dentar Megagen AnyRidge

700 Euro

Implant dentar Zimmer

800 Euro

Implant Zimmer Trabecular

1400 Euro

Bont cicatrizare MIS

50 Euro

Bont cicatrizare Megagen AnyRidge

100 Euro

Bont cicatrizare Zimmer

100 Euro

Bont protetic implant MIS

100 Euro

Bont protetic implant Megagen AnyRidge

100 Euro

Bont protetic implant Zimmer

200 Euro

Explantare

200 Euro

Protetică

Protetica dentară la Clinica Dr. Stănescu combină arta cu tehnologia pentru a crea lucrări protetice care se potrivesc nevoilor și dorințelor fiecărui pacient. De la pivoti metalici la coroane de zirconiu și Emax, în variante STANDARD, PREMIUM și EXCLUSIVE, fiecare soluție protetică este proiectată pentru a restabili funcționalitatea și estetica, cu un accent deosebit pe durabilitate și confort.

Pivot metalic (DCR)

400 Lei

Pivot metalic cu cheie (DCR)

500 Lei

Pivot zirconiu (DCR)

150 Euro

Coroană zirconiu STANDARD

400 Euro

Coroană zirconiu Bruxism STANDARD

400 Euro

Coroană Emax STANDARD

500 Euro

Coroană zirconiu PREMIUM

500 Euro

Coroană Emax PREMIUM

600 Euro

Coroană zirconiu EXCLUSIVE

700 Euro

Coroană Emax EXCLUSIVE

800 Euro

Coroană metalo-ceramică (sistem Rhein)

350 Euro

Coroană provizorie cabinet

300 Lei

Coroană provizorie laborator

400 Lei

Proteză scheletată clasică

800 Euro

Proteză scheletată Rhein

800 Euro

Coroană înșurubată pe implant STANDARD

500 Euro

Coroană înșurubată pe implant PREMIUM

700 Euro

Coroană înșurubată pe implant EXCLUSIVE

900 Euro

Lucrare protetică finală sistem all on 4

de la 2200 Euro

DSD + WAX UP

1500 Lei

MOCK UP/dinte

200 Lei

Ortodonție

Ortodonția la Clinica Dr. Stănescu este dedicată îmbunătățirii funcționalității și esteticii dentare prin soluții personalizate. Oferim de la aparate ortodontice mobile și fixe, până la sisteme avansate Damon și gutiere transparente Spark, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui pacient. Simularea Spark și utilizarea mini-implanturilor îmbunătățesc precizia tratamentelor, asigurând rezultate optime. Amprentele digitale și clasice completează evaluarea ortodontică detaliată.

Aparat ortodontic mobil

2000 Lei

Activator Simplu (Twinblock)

2000 Lei

Aparat ortodontic fix - metalic / arcadă

3000 Lei

Aparat Damon metalic fix / arcadă

4000 Lei

Aparat Damon Clear / arcadă

5500 Lei

Disjunctor

2000 Lei

Spark - gutiere transparente

23500 Lei

Simulare Spark

1500 Lei

Mini - Implant

700 Lei

Bara Transpalatinală

1000 Lei

Retainer Fix

550 Lei

Gutieră Contenție

550 Lei

Model de Studiu

200 Lei

Amprentă clasică in scop ortodontic

150 Lei

Amprenta digitală

200 Lei

Parodontologie

Serviciile noastre de parodontologie se concentrează pe sănătatea țesuturilor de susținere a dinților, oferind tratamente avansate pentru afecțiuni parodontale și implanturi. De la Airflow la chiuretaj parodontal și grefe de țesut, fiecare procedură este realizată cu maximă atenție și precizie. Adiția de os și utilizarea Emdogain promovează regenerarea țesuturilor, oferind soluții eficiente pentru restaurarea sănătății orale.

Airflow special pentru implanturi sau pungi parodontale / dinte sau implant cu Mectron Combi Touch

200 Lei

Bara imobilizare metal / dinte

200 Lei

Cură parodontală prin chiuretaj în câmp închis / dinte

200 Lei

Cură parodontală prin chiuretaj în câmp deschis / dinte (intervenție chirurgicală)

450 Lei

Adiție os/dinte (include membrana și osul)

800 Euro

Grefă țesut conjunctiv

4000 Lei

Parodontometrie (măsurarea pungilor parodontale)

200 Lei

Emdogain (0.7 ml)

1200 Lei

Emdogain (0.15 ml)

600 Lei

Gingivo-alveoloplastie

600 Lei

Gingivoplastie

200 Lei

Imagistică

Secția de imagistică de la Clinica Dr. Stănescu utilizează tehnologie de ultimă oră pentru diagnosticarea precisă a afecțiunilor dentare și maxilofaciale. Oferim radiografii dentare panoramice (OPG), tomografii computerizate (CT) pentru o vizualizare detaliată a ambelor arcade și fotografii diagnostice, esențiale în planificarea tratamentelor dentare complexe. Aceste instrumente imagistice avansate asigură o bază solidă pentru intervenții dentare precise și personalizate.

OPG radiografie

130 Lei

Computer tomograf / arcadă

350 Lei

Computer tomograf / ambele arcade

550 Lei

Fotografii diagnostice

100 Lei

Clinica Dr. Stănescu

O echipă dedicată