fbpx
 

Termeni si Conditii - Clinica Dr. Stanescu

Termeni si Conditii

 

 

Clinicadrstanescu.ro este denumirea comerciala a s.c C.S.S. DENTAL S.R.L, persoana juridica cu sediul in București, sector 2, Sos Pantelimon nr.88, bloc 409, scara1, etaj 1, apartament 7, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/18151/1992, având CUI 19178, numita in continuare C.S.S. DENTAL S.R.L.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului clinicadrstanescu.ro, C.S.S. DENTAL S.R.L isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidențialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

Drepturi de autor

Conținutul site-ului clinicadrstanescu.ro  este proprietatea C.S.S. DENTAL S.R.L.

C.S.S. DENTAL S.R.L garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul clinicadrstanescu.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei C.S.S. DENTAL S.R.L fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea C.S.S. DENTAL S.R.L, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteți pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

 

Sesizări

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office [at] clinicadrstanescu.ro  C.S.S. DENTAL S.R.L va raspunde sesizarii in cel mai scurt posibil.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de C.S.S. DENTAL S.R.L exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa C.S.S. DENTAL S.R.L

Conform Legii, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre C.S.S. DENTAL S.R.L cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC C.S.S. DENTAL S.R.L se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

C.S.S. DENTAL S.R.L nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

 

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de C.S.S. DENTAL S.R.L, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office [at clinicadrstanescu.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

 

Alți termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastră si C.S.S. DENTAL S.R.L  pentru utilizarea acestui site.

C.S.S. DENTAL S.R.L verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. In aceasta situație, va vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ si acestea pot conține accesorii neincluse in pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de catre producător fara preaviz sau pot exista erori de operare.

 

 

Copyright 2020 by Clinica Dr. Stanescu. Toate drepturile rezervate.

Copyright 2020 by Clinica Dr. Stanescu. Toate drepturile rezervate.